Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком зі своєю командою, об'їхавши з ними всю Україну з шоу-туром "Королева ночі". Так, артистка зізналася, що обожнює свою підтанцьовку, а серед хлопців і дівчат можна навіть помітити учасників відомого проекту "Танці з зірками".

"Команда мрії 👑", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери ж не пройшли повз: "НАЙКРАЩА КОМАНДА У СВІТІ😍❤🔥", "Так і є😍😍😍 Кращі💖", "Концерт Бомбезний,хочеться ще!😘", "Оля супер!! Команда супер!! Була на концерті , слів немає!!😊😊 Бомба!! Клас!!😆 молодці!!💜💜💜💜💜", "Дякуємо за гарний настрій👍", "Ви-Мадонна😍Концерт просто бомба-ракета! 🥇🚀🔥😍😍😍🤩🤩🤩🤗🤗🤗", "Розкішна команда!!!😍🔥 Ви найкращі!!!", "Олечка 🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.