Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала миле фото з домашнім улюбленцем і розповіла про поповнення у сім'ї. "Прийшла пора познайомити вас з новим членом нашої сім'ї: її звуть Мімі, і їй 4 місяці. Це померанський веселий шпіц, якого ми всі дуже любимо. А у вас є домашні улюбленці? Давайте влаштуємо марафон: ви знімаєте свого вихованця в сторіс і відзначаєте мене, а через тиждень я зроблю склейку всіх наших чотириногих друзів. Чекаю на ваші сторіс, люблю", - написала Маша.

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Маші. Фоловери у захваті від таких милих фотографій, і засипають дівчинку компліментами, спостерігаючи як вона дорослішає.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.