Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним спільним знімком з відомою телеведучою і хорошою подругою Машею Єфросиніною. Так, артистки позували з букетиками ірисів на зйомках шоу "Дивовижні люди", а Оля дуже трепетно привітала Машу з 40-річчям, яке та відсвяткувала 25 травня.

"Дорога @mashaefrosinina Маруся Машенька,Марійка ! Це моє улюблене ім'я! З днем народження розкішна дівчинка! Будь щаслива, кохана, і обласкана долею!😘", - побажала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Шикарні🔥🔥", "Маша як завжди зі своєю штучною посмішкою! 😬Ви прекрасна 😘", "Які ви красуні і розумниці !!! Здоров'я вам і успіхів !!!", "💋💋💋👍Бажаю щастя в житті.Ви обидві дуже успішні і красиві.Я захоплююся вами обома.Але свято у МАШЕНЬКИ.🍰🍦", "Сліпучі красуні", "Красуні🌹🌹🌹😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.