Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася стильним кадром з новенької фотосесії, позуючи в футболці і джинсах із завищеною талією, а також виставивши напоказ розкішне довге волосся. Так, дівчинка запросила всіх фанатів на свій концерт, однак припустилася багатьох помилок в тексті, що дуже розлютило деяких шанувальників.

"Друзі давно не виставляла фото з того що готувалася до концерту , цим хочу вас запросити на нього , посилання на квитки в шапці профілю переходь купуй чекаю всіх дуже або пиши там їх теж можна купити всіх чекаю ❤️❤️❤️❤️", - поділилася радістю Полякова-молодша. Фолловери взялися критикувати: "Мдааа,концерти вже у свої 14 влаштовуєш,а за 8 років школи не навчилася правильно писати)", "Тому й тому що пишеться разом😜", "Машенька привіт!Виправ будь ласка слова-виставляла,тому,тому що...удачі тобі😍💖🌹", "Вчитель російської тихо здригається від жаху в куточку.", "Вдарте її підручником російської по голові і навчіть ставити розділові знаки".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.