У четвер, 23 травня, відбулося весілля однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу - Потапа і Насті Каменських. Майже відразу ж після урочистості щасливі молодята відправилися у медовий місяць.

Стало відомо, що артисти проведуть романтичну відпустку в одному з найдорожчих готелів Туреччини - Maxx Royal Kemer Resort. Розкішний готель у селищі Кіріс давно став популярним місцем відпочинку для українських знаменитостей. До речі, Потап і Настя приїхали туди не вперше.

Готель відрізняється красивим пляжем, куди привозять спеціальний пісок з Мальдів, який не нагрівається. У кожному номері є розкішний вид на море і джакузі.

Відпочинок у Maxx Royal Kemer Resort - не дешеве задоволення, у розпал сезону доба проживання в готелі обійдуться у 3500 доларів. Звичайно ж, тут система "все включено".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відпочиваючі відзначають, що Потап - справжній "інстачоловік", адже він може фотографувати Настю годинами.

Нагадаємо, Потап ощасливив Настю Каменських прямо на пляжі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських показала фото з медового місяця.

Також Знай.uа писав, у мережі розкрили нові деталі весілля Каменських і Потапа.