Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу Надя показала у соцмережі зворушливе відео з виступу хлопчика на сліпих прослуховуваннях в шоу "Голос. Діти". Як виявилося, юний учасник так вразив журі своїм співом, що повернулися до нього всі.

Як видно на відео, Надя Дорофєєва була настільки вражена співом учасника, що розридалася прямо перед камерами. І, треба сказати, хлопець співає дійсно неймовірно. Зокрема, учасник п'ятого сезону пісенного шоу Олександр Зазарашвілі вразив телеглядачів і суддів проекту. Хлопчик своїм неймовірним виступом змусив плакати всіх членів журі проекту і навіть глядачів у студії.

При цьому зіркові судді назвали 12-річного хлопця з Грузії найбільш вірогідним переможцем дитячого "Голосу" в Україні. Відзначається, що Саша завершував перший випуск п'ятого сезону. Він виконав всесвітньо відомий хіт Селін Діон "All Ву Мyself".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.