Українська співачка Наталя Валевська опинилася на червоній доріжці міжнародного кінофестивалю в Каннах. Про це передає Clutch.

Українська співачка Наталя Валевська веде активне життя у соціальних мережах. У своєму Instagram вона показує знімки зі звичайного життя, кадри з фотосесій і відпочинку, а також реагує на політичні та суспільні події. Так, приміром, минулого тижня, вона привітала Володимира Зеленського зі вступом на посаду Президента України, а на вихідних написала слова привітання для жителів столиці, які відзначали День Києва.

Днями співачка в своєму Instagram опублікувала кілька нових знімків, на яких вона зображена на червоній доріжці. Виявилося, що Наталя Валевська потрапила на Каннський кінофестиваль в один з днів. Свої емоції артистка висловила у підписі до публікації. Так, вона розповіла, як вибирала сукню для цього виходу в світ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"ЕМОЦІЇ МЕНЕ ПЕРЕПОВНЮЮТЬ. Не можу повірити у те що зі мною це відбувається. Стільки праці, сил і щоденної роботи над собою і вісь я тут, стою на червоній доріжці найбільшого кінофестівалю в Каннах, і тільки зараз я розумію, що пишаюся собою i своєю командою, людьми, що мене оточують, які дають мені такі можливості. Я щаслива! Перед поїздкою на Канський фестиваль головне питання було — саме в чому їхати, щоб вразити усіх на червоній доріжці? І вісь мій вибір", — написала Валевська.

Співачка не пояснила, як опинилася на червоній доріжці одного з найпрестижніших кінофестивалів у світі.
Нагадаємо, Валевська зважилася на радикальний крок заради народження дитини.
Раніше Знай.uа повідомляв, після ніжних весільних фото Потап здивував мережа брутальним постом.
Також Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" роздяглася посеред Києва.