Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичним для себе образом, позуючи в ролі продавщиці Зіни. Так, артистка знялася в кліпі Леоніда Закошанського, інтригуючи шанувальників новенькою прем'єрою. Втім, під своїм постом Анастасія приховала коментарі, щоб не нарватся на критику, в той час як виконавець спеціально вирішив дізнатися думку фанатів.

"Чекаю коменти, починайте, вогонь! 🤣🙏🎇💥", - пожартував Закошанський. Фолловери не пройшли повз: "Ой! Я її із зімкнутими ногами не впізнала😆", "Мені здається, що в магазині їй саме місце 😁", "Головне питання, яке хвилює публіку - вертолітний екзерсіс вже відбувся чи поки ще ні? 🤔", "Які вже тут коменти....зіна вона і є зіна🤦‍♀️", "Леонід, дайте їй гонорар і хай іде собі здоровою... Не ганьбіться, це дно, навіщо вам таке в кліпі.", "тіки спиртне приберіть з прилавка))))".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.