Дві відомі співачки Тіна Кароль і Валерія, не змовляючись, надягнули схожі сукні. Користувачі мережі визначили, кого із знаменитостей вбрання підходить найбільше.

Нещодавно Валерія опублікувала у своєму Instagram фото перед виходом на сцену. Співачка з'явилася в яскравій сукні, усипаній стразами з червоним мереживним низом. При цьому глибоке для 51-річної зірки декольте виглядало стримано, що і було відзначено фанатами.

«Естетично, незважаючи на сильну відкритість в тій частині фігури, де жінці за 40 зазвичай не естетично! Але Ви просто бездоганні у всіх вбраннях!», - написали шанувальники.

У той же час Валерію звинувачують у плагіаті образу. Адже 23 травня Тіна Кароль з'являлася на весіллі Потапа і Насті Каменських у схожій сукні. Незважаючи на те, що кольорова гамма нарядів трохи різна, фасон все ж однаковий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль похвалилася розкішним кадром, позуючи на даху багатоповерхівки для модного глянцю Elle.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль показала фото, на якому зображена без макіяжу.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше показала розкішне тіло в нижній білизні.