Після весілля з Потапом співачка Настя Каменських поділилася черговим відвертим фото. Про це передає Clutch.

У четвер, 23 травня популярна співачка Настя Каменських вийшла заміж за Потапа. Її весілля з репером стала однією з найбільш очікуваних за останній рік і в буквальному сенсі справила фурор в українському шоу-бізнесі. Однак поява штампа у паспорті ніяк не вплинула на соціальне життя зірки.

Так, Настя Каменських знову показала свою "попу, як у Кім", оголившись на тлі піщаного пляжу. Дівчина позувала у дуже відвертому білому купальнику, який ідеально підкреслив усі достоїнства її фігури.

У коментарях під провокаційним фото Каменських вибухнула бурхлива дискусія. Хтось вважає їх невідповідними для статусу заміжньої жінки, інші ж засипали 32-річну співачку компліментами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Попа краща ніж у Кім", "Яке почуття гордості у Потапа, коли твою жінку хочуть усією країною..", "Ну як так, попа гладюсенька, ні грама целюліту. Фігура - Агонь!!", 2❤️❤️❤️ Ну красиво!", "Спасибі Насті, за те що показує що не лише худорляві жінки красиві)))", "Попа у мільйон разів краща, ніж у Кім 😉 Красуня!!!", "Настя…. Ти ж уже заміжня)) не красиво іншим свою…… Показувати. Крути перед чоловіком", — пишуть у Мережі.

Нагадаємо, 71-річна Софія Ротару шокувала новим образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Потап з Каменських влаштували "вечірку року" після весілля.

Також Знай.uа писав, Каменських в облягаючому одязі підпалила мережа гарячою фігурою.