Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото, на якому позує лише в стильному чорному купальнику і улюблених футуристичних окулярах. Так, артистка похвалилася розкішним тілом, однак зазначила, що тут не обійтися без наполегливих фізичних тренувань. Світлана засвітила сталевий прес і масивні груди, перед якими не встояла навіть культова виконавиця Алла Пугачова.

"качаю прЕсссссс
хочу бути красивою !😂
Скоро премія @muztv 🙋‍♀️🐯", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери ж не пройшли повз: "О-О-О-оооооо!", "Свєта припиняйте 😂 важко після такого дивитися на своє тіло 😂", "Гаряча і скажена🔥♥️", "куди ще краще?" "Вогняна🤤🔥і це мама двох красунь?!🤗", "Коли жінка виглядає чудово,вона вбиває трьох зайців: тішить себе,захоплює чоловіків і дратує інших жінок😊".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.