Популярна українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва вміє епатувати публіку і часто вражає шанувальників провокативними шоу на своїх виступах.

Цього разу зірка вирішила шокувати публіку пікантним знімком, хоча нещодавно Астаф'єва писала що незадоволена зовнішнім виглядом, так як набрала зайву вагу. Так, співачка в напівпрозорому і оголяючому її струнку фігуру вбранні показала незвичайний концертний образ. Сама артистка позувала з яскравим макіяжем на обличчі, а її волосся завите на зразок африканських кучериків.

"Виступали під таблетками. Від заколисування😂 Хто відгадає чому?" написала Астаф'єва під фотографією

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники ж прокоментували побачене, розділившись в думках: «Шикарна 🖤», «Вогонь!!!!!😍😍😍😍😍», «Наряд бомба! Туфлі , а ноги 🤦‍♀️😍😍😍🤪», «Після переїзду», «Астафік)а чому ти кучеряшка на концертах найчастіше?», «Це тут все було?», «Тому що наша Дашка вагітна 😘», «занадто високі Підбори😂», «На кораблі 😉», «Тому що на воді виступали❤️».

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному плаття розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.