Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А в цей раз Аліна здивувала свою аудиторію, вона опублікувала відео зі свого весілля, але не того, що було в Італії, а розпис, який відбувся 1 червня. Це свято, як видно на відео, пройшов у вузькому сімейному колі, а торжество відбулося трохи пізніше на дорогущій віллі в Італії. У підписі до відео Аліна написала: "1.06.2019|Розпис #ПРЕМ'ЄРА #СКОРО #НЕПЕРЕМОЖНА". Шанувальники не залишилися байдужими, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки і вітати її з весіллям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.