Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс досить провокаційне фото, вирішивши похвалитися новенькими кросівками в незвичайний спосіб. Так, артистка зробила селфі в громадському туалеті, засвітивши не лише взуття, але і унітаз.

"Де мої кроси?", - запитала Лобода. Фолловери ж ніяк не змогли відповісти на публікацію, зате явно здогадалися, куди вирушила співачка. Варто відзначити, що це не перша "туалетна" публікація виконавиці. Раніше вона вже виставляла подібні кадри з білим другом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.