Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетне відео з весілля, презентувавши кліп на нову пісню "Непобедима". Так, артистка показала найважливіші моменти з церемонії, позуючи з коханим чоловіком Олександром.

"Лети вище неба, ти не розіб'єшся..
Ти - непереможна, коли ти смієшся❤️", - процитувала хіт Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Аліночка, ви шикарна пара нескінченної Любові вам, щастя, благополуччя", "Просто супер!😊👍💖🎤🎵❤🔥🔥🔥", "Ви просто супер! Ви такі чуттєві) дуже красива пара! Кліп вийшов чудовий!", "Дуууже гарна пара!! Видно що чоловік вас обожнює це видно по погляду і за жестами!!! Нехай ваша любов ніколи не згасне!!! Щастя вам🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.