Не так давно стало відомо, що у новому ювілейному сезоні шоу Х-Фактор на СТБ ведучу Оксану Марченко замінить її колега Даша Трегубова. Актриса прославилася після того, як засвітилася в програмах Цієї миті рік тому на тому ж телеканалі, була експертом на проектах "Все буде добре", "Битва екстрасенсів" та інших. Про це повідомляє Clutch.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А паралельно зі зйомками Х-Фактора актриса продовжує зніматися в кіно, про що розповіла Instagram.

"Нова роль. Соблазняю батька і сина", – написала Трегубова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я от думала, хто б ще міг підійти на таку роль фатальної жінки – без вибору. Ти дійсно неймовірно красива. Ну просто красуня!", "Нічого собі! Тут важко не піддаватися спокусі...", "А мені сподобалося кільце (чека) на шиї! Це якщо смикнути, таке може статися!", "У такому образі вийти спокусити не тільки їх" – коментують захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що Даша Трегубова змусила забути всіх "колишніх".

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт KAZKA поділилися спогадами про шоу, яке дало їм путівку в життя.

Також портал Знай.ua писав, що ювілейний сезон вокального шоу готує для телеглядачів безліч сюрпризів, деякі з них розкрив лідер Pianoбой.