Стало відомо, що знаменита фітнес-тренер Аніта Луценко показала, як вона виглядала сім років тому. Архівний знімок, який зірка "Зважені та щасливі" опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram сильно здивував фанатів Луценко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, на офіційній Instagram-сторінці Аніти з'явилося фото, де вона тримає на руках шикарного сірого кота. Також волосся Аніті пофарбовані в темний колір і підстрижена вона досить коротко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ні! Ну це нестерпно. Щоб ти Фейсбук зі своїми нагадуваннями був здоровий (7 років тому). Слава Богу я не зробила в житті: 2 родинки на щоці як татуаж, не проколола ніс, пупок і немає тату на тілі метелика як я хотіла. Не знаю як так вийшло, але зараз я шалено цьому рада !!!", - підписала знімок відомий тренер.

Варто відзначити, що підписчиків Аніти Луценко дуже здивував її колишній вигляд, і вони написали, мовляв на старому фотознімку її зовсім не впізнати.

"Абсолютно інша людина", "Дивно, що на фото сім років тому ви доросліші ніж зараз", "Аніта !!! Не лякай !!! Я трохи з гойдалки не впала !!! Сьогодні виглядаєш свіжо і молодо !!!!","Аніточко, наче не сім років тому, а ви – через 27 років у майбутнє", - прокоментували передплатники.

Нагадаємо, що ведуча "Зважені та щасливі" повідомила про запуск челленджу для тих, хто хоче виглядати стрункіше.

Як повідомляв портал Знай.ua, дієтолог "Зважених та щасливих" розробила унікальне меню для українок.

Також портал Знай.ua писав, що екс-ведуча "Зважені та щасливі" Ульяніна блиснула апетитними формами.