Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з музичного фестивалю "Жара" в Баку, позуючи в коротеньких спортивних шортах, чорному топіку, сорочці в смужку і масивних білих кросівках. Так, артистка засвітила нескінченні ноги і сталевий прес, над якими наполегливо трудиться.

"мені подобається як дихається тут... ❤️", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Червона Шапочка - де ж твій Сірий Вовк?", "Красуня😍Класного виступу😍Доброго вечора😍", "Сексі 💗🙈", "Ноги Однак 👍🏾", "Незрівнянна 🔥❤️", "Червоний капелюшок😂❤❤❤", "Всі люди як люди, а ти супер зірка!", "Була пісня про #твоиглаза, а може і про ноги знімемо? Вони у вас відпад 😍❤️", "Ніжки точно дихають;))👍❤️🌹", "Нескінченні ноги 💥💥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.