Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне селфі зі старшою донькою Євою, позуючи на задньому сидінні автомобіля. Так, дівчинка склала губи "трубочкою" і передала всім шанувальникам повітряний поцілунок, поки мама позувала на задньому фоні.

"😚👸", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Цьомачкі,красоточкі🔥🔥", "Принцесски 😍😏🤩", "Мілашкі ❤️🙏", "Красуні😍👍❤️❤️❤️", "Красунечки🔥Кохаю❤️", "на маму схожа😍👍", "Маленька радість для матусі😘", "Кращі🔥", "Лялечка😍💙".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.