Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий відеозвіт зі старшою донькою Євою, відправившись на концерт Rammstein в Москві. Так, мама і малеча позували в чорних рокерських косухах, а Євангеліна запально рухалася і підспівувала. Варто зазначити, що артистка також провела дівчинку за куліси, а ще їх супроводжували охоронці Тілля Ліндеманна і його менеджер Анар. Світлана останнім часом досить часто натякає на роман з культовим рокером, адже він є можливим батьком її однорічної дочки Тільди.

"🖤", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "до коханого на концерт ходила🤔", "Ніхто не сумнівався що Світлана прийде на концерт 😏", "Круто.Вони -легенди.Дитина щаслива,що ще потрібно.А вам любові і благополуччя.Ви прекрасна пара з Тіллем😊.", "Єва така щаслива ❤️🥰", "Свєта ти найкрасивіша😍", "Вся сім'я зібралася🥂😍🌺", "Яке чудо що ви на одній хвилі.".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.