Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий відеоколаж, на якому порівняла свої кліпи та вбрання з образами Ольги Бузової. Так, артистка звинуватила російську виконавицю в плагіаті, і дійсно, деякі кадри дуже схожі між собою.

"Приємно бути цитованим живим класиком 😂😂😂 @buzova86#ОлькаЗолотаяРучка", - пожартувала Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Полякова, шо мало в кого такі самі кліпи, одежина і т. д., може лише ви в 90-х були???", "Ну це ви вже замахнулися , від 90х зараз всі беруть по максимуму, модно ж. В такому випадку ви вкрали образ Алегрової.", "Якщо серйозно, то Оля Бузова не знає Полякову", "Ці зірки зовсім страх втратили! Ну чесслово годі плагіатити нашу Богиню!! Придумайте шось своє вже!! 😂😂", "А от вокал і харизму не купиш ні за які гроші".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.