Українська співачка Аліна Паш нарвалась на шквал критики після виконання репу на Майдані під час святкування Дня Незалежності в Києві перед президентом Володимиром Зеленським.

Відомо, що Паш родом із Закарпаття. Активно брала участь у всеукраїнських та міжнародних вокальних фестивалях ще з 13 років, в 2012 році проходила кастинг до гурту "Real O". Згодом працювала з гуртом "Гарячий шоколад", на бек-вокалі "СКАЙ" і в Ірини Білик.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Брала участь у шоу "Х-фактор" у 2015 році, де зайняла третє місце.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У тому ж 2015-му році Аліна Паш відвідала окуповний Крим та літала до Москви. Судячи з її публікації у Facebook, поїздка їй не сподобалась.

Першою піснею стала “Колискова”, кліп на яку зняв Володимир Твердохліб. У квітні минулого року презентувала дебютний сингл "Bitanga".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також Паш заспівала та знялася в кліпі з української реперкою Аlyona Аlyona композицію "Падло". Трек став досить популярним.

Після цього реперка випустила ще один сингл "Oinagori", а в листопаді 2018-го приєдналася до роботи над піснею "Робот" гурту "ТНМК", яка увійшла до альбому "7".

У червні минулого року Аліна Паш мала виступати в російському центрі "Сколково", проте всі наступні концерти було скасовано.

Варто відзначити, що також давні Instagram-записи Аліни свідчать про те, що вона ніколи не претендувала на звання "патріотка року". Наприклад, в 2012 році дівчина і зовсім придбала парку, що нагадує прапор Росії, пояснивши, чому обрала річ саме таких кольорів.

Нагадаємо, Богдан пояснив свою "вечірку" у Сен-Тропе на День Незалежності: "Порохоботики, узбагойтеся".

Як повідомляв Знай.uа, MARUV на "Танці з зірками" подарувала свої трусики Кухар: "Спекотно, дуже спекотно!"

Знай.uа писав, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана у Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".