Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром в чорному міні-бікіні, відправившись на відпочинок в сонячний Бодрум, Туреччина. Так, артистка зізналася, що на ній вже 50-й за рахунком купальник, засвітивши розкішну фігуру біля басейну, з фотошопом і без.

"Нарешті відпочинок!!!
З якою фігурою йти на пляж?😁 Доречі я в крутому готелі, 👉 прилітайте🚀", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Аххааааа. Леся Кардашьян.🔥", "❤️🐯 шикарна фігурка 🔥🌙", "😂😂😂😂💕💕💕💕 йди без фігури. Відпочинь😂😂😂😂😘", "Попа як у Кім😂", "З першою!", "Шикарна ЛесЯ 💯👍🏻👍🏻", "Ох, Лесюня, Ох, красуня. Своя фігура супер!!! 👍👍👍😍 Не відняти, не додати❤❤❤", "Своя краще)", "Гарний фототюнінг. 😂😂", "Так он воно як попи робляться))))) 🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.