Легенда української естради, співак Павло Зібров та його дружина Марина вже вдруге обмінялися клятвами. Так, пара захотіла ще раз відзначити 25-річчя свого шлюбу. Про те, як парочка відсвяткувала срібне весілля, стало відомо з численних публікацій зірок в соціальних мережах.

Відомо, що дату для розкішної церемонії зіркове подружжя вибрали не випадково. Обмінятися клятвами Павло Зібров з коханою вирішили 60-й день народження Марини – 25 серпня. Урочиста церемонія відбулася в одному з елітних ресторанів на Київщині.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Павло Зібров прийшов на свято у розкішному світлому костюмі і бутоньєркою нареченого. А ось Марина з'явилася перед гостями в пишній весільній сукні без фати. Жінка, як і будь-яка наречена, тримала в руках ніжний букет улюблених квітів, які їй подарував артист.

В Instagram-Stories Павло Зібров зізнався, що об'єднати два сімейні свята було ініціативою його доньки – 22-річної Діани. Саме дівчина була ведучою заходу. Що стосується подарунків від зіркових гостей, то Марина Зіброва вирішила відмовитися від звичайних кольорів і попросила нести їй вазони, які вона охоче висадить біля свого маєтку.

"Я, як завжди, звернулася до гостей, щоб вони принесли квіти в горщиках, щоб я змогла пізніше їх посадити. Це буде чудова згадка", – розповіла Марина.

Нагадаємо, Павло Зібров знову одружився: відео з весілля викликало фурор в мережі.

Як повідомляв Знай.uа Аліна Гросу приголомшила визнанням про вагітність, вже зовсім скоро: "Хочемо трьох".

Знай.uа писав, поки дружина відійшла: Павло Зібров пошалил з пишногрудою білявкою, "прем'єра вдалася".