Одіозна російська баллерина Анастасія Волчокова сильно змінилася за останній місяць. Так, за словами артистки, вона схудла тому, що практично перестала їсти.

Волочова зізналася, що секрет її стрункості у моно-дієти - вона вживає лише яйця у сирому вигляді. На сніданок - чотири перепелиних, в обід і на вечерю по одному курячому. За словами балерини, цього їй цілком достатньо для активної життєдіяльності.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Волочкова вирішила схуднути через постійні нападки і критику у свій бік. Крім того, вона відкрила коментарі в Instagram і підписники почали радити їй перестати так сильно худнути.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Як не набридло себе хвалити.. Струнка... Так... Але чоловічі плечі... Це мінус і попи жіночої немає", "Дуже красивий кадр) побільше б таких цікавих знімків. Удачі в усьому, миру над головою, і побільше яскравих, щасливих моментів у житті)) буду радий, якщо ви залишите коментар під моїм фото", "Анастасія, Ви звичайно особистість неоднозначна) але те, що Ви дуже гарна жінка - це точно! Я один раз Вас бачила наживо у Воронежі) я була вражена, ось правда як псує телек. Фігура у Вас просто супер! І обличчя дуже красиве. Щастя Вам!" "Більше не потрібно,Настя!" - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, скандальна Волочкова зачаїлася в кущах і прикрилася однієї лише ганчірочкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, гола Волочкова показала, як розважається вдома, аж пара з голови.

Також Знай.uа писав про те, Волочкова ледь влізла у старий купальник і потрапила у скандал.