Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ролик, на якому показала, як вони разом з танцівницею Катериною з її команди придумують виступи для шоу. Як виявилося, грандіозні номери артистки відпрацьовують у звичайній домашній обстановці, не орендуючи розкішних залів.

"ось так, вдома, на колінах, ми з Катею ставимо танцювальні фрагменти 😂
#живиСпокойноСТРАНА
@katya_kuzmenko1
☄️Чекаєте пісню?😉", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Катя гарна, гарне тіло, а танець так собі, нервового паралітика нагадує", "Якісь моторошні, дьоргані, рухи 😖😖😖😖😖", "Шо це за дурепа?", "Буха чи що", "Махати руками -це талант((", "Цікаво, що вони курять щоб так сіпатися🤣🤣🤣 ?Це мабуть сучасна солістка ансамблю "Берізки"".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.