Відома українська співачка, ексфіналістка першого сезону шоу "Холостяк" Яна Соломко виклала у своєму профілі в Instagram нове яскраве фото.

Так, Соломко виклала знімок, на якому сидить у простих чорних брюках, кросівках і футболці. У підписі під фото співачка вирішила висловитися про те, як повинні поводитися жінки і чоловіки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дівчатка, нам з вами не варто боротися , щоб досягти того, про що мріємо... Боротьба, змагання для чоловіків... Вони наші воїни☺️ Нам з вами треба берегти і накопичувати нашу жіночу енергію... Обмінюватися один з одним... Ділитися досвідом, вчитися одне в одного..☺️ І у нас з вами все вийде 😊🙏❤️", - сказано в пості.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Підписники не пройшли повз і буквально засипали Соломко компліментами, особливо відзначивши її розкішне волосся.

"Українська Shakira", "Яночкааа ніколи не обрізай волосся , ти дуже гарна , волосся шикарні , ми тебе дуже любимо", "Яка красуня! Яночка волосся просто 🔥🔥🔥", "Шикарна 😍😍😍", "така красуня, потрібно в кіно зніматися", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Соломко попередила про аферу з аліментами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія попрощався з холостяцьким життям.

Також Знай.uа писав про те, наречена "Холостяка" вперше відверто розповіла, як почалися її стосунки з Добриніним.