Популярна народна артистка Софія Ротару несподівано назвала композитора Ігоря Крутого своїм "дорогим другом", таким чином вітаючи його з ювілеєм в ефірі програми Андрія Малахова "Привет, Андрей!".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, програма була присвячена відомому музичного конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі, який організовував Крутий.

Звичайно, під час обговорення пам'ятних моментів "Нової хвилі" російський телеведучий не міг не поцікавитися, як Ігорю Крутому вдалося умовити Софію Ротару брати участь у його концерті.

Крутой розповів про те, що їхній дружбі з співачкою близько 45 років, власне, це і стало причиною.

Потім на зв'язок зі студією вийшла сама Софія Ротару і особисто привітала Ігоря Крутого з ювілеєм. Вона звернулася до нього, назвавши "любим другом", і промовила багато приємних слів.

"Рада зустрічі з вами! Я намагалася згадати, коли познайомилася з Ігорем і не змогла. Мені здається, що я його знаю все свідоме життя. Він чудова людина, він майстер своєї справи, але найбільше я ціную його людські якості: доброту, розуміння, підтримку, дружбу. На жаль, сьогодні ці якості рідкісне явище. Ігор, з ювілеєм тебе, дорогий мій друже! Я від душі вітаю тебе з прекрасною датою, з ювілеєм. Хочу побажати тобі міцного, міцного здоров'я, щастя! Здоров'я і щастя своїм рідним і близьким! Я бажаю тобі творчого натхнення, творчого щастя і довголіття, нових яскравих музичних проектів! З святом", — від щирого серця побажала Ротару.

А він у відповідь сказав, що дуже чекає її в Росії з концертами.

"Вона пішла назустріч. На сьогоднішній день це трошки небезпечно, але", зазначив композитор.

До того ж, він назвав Софію Ротару "гарною жінкою".

Нагадаємо, що экс-бойфренд Буланової закрутив роман з Ротару.

Як повідомляв портал Знай.ua, онучка Ротару засліпила Нью-Йорк української красою.

Також портал Знай.ua писав, що онучка Ротару раптово покинула Україну.