Відомий кіноактор Бред Пітт і його екс-дружина актриса Анджеліна Джолі, які офіційно розлучилися ще у квітні цього року, можуть знову зійтися, пише Viva.

Тонкий натяк стосовно того, що найкраща пара Голлівуду знову може зійтися, з’явився в новому інтерв'ю американського видання GQ. Там Бред Пітт, відповідаючи на питання про возз'єднання з екс-дружиною відповів: "Я оптимістично налаштований на возз'єднання".

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт ще у 2014 році одружилися в замку Міраваль, що у Франції. До того моменту пара складалася у відносинах понад 10 років і мала шістьох дітей (троє з них — прийомні).

Пізніше, вже у 2016 році акторка Анджеліна Джолі подала на розлучення, а у квітні 2019 році Джолі і Пітт офіційно розлучилися. Після цього між знаменитостями продовжився суперечка про опіку над дітьми.

Нагадаємо, розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, 43-річний Галкін показав себе у всій красі, не встояла навіть Полякова.

Також Знай.ua писав, найбільш відома трійця поп-дів світу записала спільний трек, гаряче відео.