В мережі опублікували фотографію співачки Алли Пугачової з дочкою Христиною Орбакайте, де вони позують без макіяжу. Фотографія викликала справжній фурор серед фанатів.

Знімок з'явився в Instagram молодшої дочки Алли Пугачової.

"Дочки - матері", – написано під фото.

У бурхливих обговореннях одні підкреслили неймовірну схожість матері і дочки, інші ж відзначили, що без макіяжу їм краще не показуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так, хейтеры впевнені, що над особами жінок вже попрацював пластичний хірург і косметика, яку вони наносять щодня змінює їх про невпізнання.

"Одне обличчя", "Хірург добре попрацював", "Подруги! ... заздрю!" "Як же ви схожі", "Вони що, вії посбривали", - пишуть в коментарях.

Проте віддані фанати позитивно сприйняли фотографію і відзначили неймовірну схожість. Вони назвали їх "близнючками", "сестричками" і додали, що "явно видно схожість мами і дочки", "одне обличчя".

Нагадаємо, 70-річна Пугачова приміряла відвертий образ.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова і Орбакайте зробили селфи без макіяжу.

Також Знай. ua писав, що Пугачова і Кіркоров втратили дитину, причина вражає.