В суботу, 26 жовтня на сцені популярного українського вокального шоу "Х-фактор" з'явиться народний артист України Віктор Павлик разом зі своїм сином, учасником 1 сезону, Олександром Павликом.

Про це повідомляє СТБ.

Віктор Павлік розповів, що "Х-фактор" дуже багато дав його сину:

"За півроку Сашко отримав дуже круту школу, особливо у тренувальному таборі і на постійних репетиціях, тому школа «Х-фактора» одна з найкрутіших шкіл не тільки, а і у світі, мабуть".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Невже народний артист разом із сином прийшли підкорювати вокальне шоу?

Також на сцені "Х-фактору" з'явиться учасник 7 сезону Рауль Хамза, який приходив на проект разом із братом та сестрою у складі тріо "Хамза".

"Зараз мій брат захотів виступати сольно, він читає реп, а сестра співає в дуеті. У них своє життя, сцена, друзі ... А у мене навіть друзів немає. Адже мій брат сказав, що без нашого тріо, я - ніхто". розповів Рауль Хамза

Чи вдасться хлопцю перебороти комплекси та самостійно підкорити суддів шоу - дізнаєтесь о 19:00 о ефірі вокального шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ. До речі, на цьому кастингу затанцює Андрій Данилко.

Нагадаємо, MELOVIN звернувся із потужним посилом до всього світу.

Як повідомляв Знай.ua, MELOVIN привселюдно зізнався у коханні.

Також Знай.ua писав, що зірка "Євробачення" запустив цікавий флешмоб.