Відомий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко, який нещодавно одружився з популярною співачкою Настею Каменських, активний користувач Instagram, де ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. І цей раз не став винятком – артист показав яскраве фото з дружиною.

На новому фото парочка зображена на відпочинку в Мексиці, вони цікаво позують перед камерою. Потап на знімку трохи присів, на ньому сірі шорти і темна строката футболка, а на голові величезний "ковбойський" капелюх. Поруч з ним стоїть Настя Каменських, вона здається дуже великою у порівнянні з Потапом. На ній короткі джинсові шорти і чорна футболка, а на ногах коричневі чоботи. Шанувальники в захваті від такого милого фото цієї красивої пари, багато відзначили, що Потап сильно схуд.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.