Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектах на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але не забуває Іраклі і про подорожі – він опублікував у своєму Instagram гарні фото нічного Баку, який нещодавно відвідав. І треба сказати, що холостяк зробив таку рекламу цього міста, що вам теж захочеться там побувати.

Як видно, на прогулянку нічним містом грузин вийшов в джинсах і короткому темному піджаку-пальто. Видно, що в Баку Макацарія зустрів своїх друзів, які теж потрапили на фото. У підписи до фотографій Іраклі дуже гарно описав Баку. "Рекомендую всім, хто планує поїздку вибирати саме Баку, цьому місту є що вам сказати і чим здивувати". Шанувальники в захваті від міста, і від романтичного образу холостяка, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.