Співак Ігор Ніколаєв відверто розповів про свою колегу Алли Пугачової, яка покидає сцену. Він упевнений, що вона не зможе жити без медіа.

Алла Пугачова розповідала, що зараз у неї в пріоритеті сім'я і маленькі діти – Гаррі і Ліза. Вона намагається якомога більше часу приділяти рідним.

Проте не всі вірять, що вона дійсно покине творчу діяльність. Так, Ігор Ніколаєв розповів, що він думає з цього приводу.

"Раптова кінороль або продюсування артиста. У цьому я бачу її майбутнє. Вона може робити все що завгодно, і це точно буде успішно", – зазначив чоловік у розмові з журналістами. Модельєр Валентин Юдшакин висловив іншу точку зору. На його думку, Примадонна напише автобіографічний роман, який буде користуватися приголомшуючим успіхом по всьому світу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Колишній чоловік Пугачової артист Філіп Кіркоров заявив, що Алла – дивна і від усієї душі побажав їй щастя з Максимом Галкіним.

"У них любов. Щаслива Алла, щасливий Максим, щасливі діти. Зараз вони відзначають жерстяну весілля – вісім років спільного життя. Потім вона перейде в срібну, потім в золоту", – підкреслив Кіркоров.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова розлучається з Галкіним.

Також Знай. ua писав, що 43-річний Галкін роздягнувся на шаховому полі, дражнить Пугачову і фанаток.