Колеги з всесвітньо відомим фільмам "Гаррі Поттер" стали Сантами і особисто вручили подарунки маленьким пацієнтам лондонській лікарні. Відповідними фотографіями поділився на своїй сторінці актор Том Фелтон (Драко Мелфой).

Відомі актори "Гаррі Поттера" Том Фелтон і Руперт Грінт влаштували чарівне свято в дитячій лікарні на Грейт Ормонд Стріт в Лондоні (Великобританія). Однокласники по Гогвортсу на один день стали Сантами. Вони принесли подарунки та відвідали маленьких пацієнтів.

Скріншот, Instagram

Більшість шанувальників були особливо раді побачити Руперта Грінта, так як пару днів тому Том Фелтон розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію святкування Різдва з іншими колегами по "Гаррі Поттеру", однак "Рона Візлі" на фото не було.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що зірка всесвітньо популярної кіносаги "Гаррі Поттер" 29-річна Емма Уотсон, яка зіграла роль Герміони Грейндерж, розповіла, що вона зараз вільна.

Як повідомляв портал Знай.ua, всесвітньо відомі актори, яких полюбили сотні мільйонів людей по ролям у чарівної саги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом. Відомо, що зірки зібралися, щоб відзначити Різдво.

Також портал Знай.ua писав, що Скарлетт Бірн, американська актриса, відома за роллю Пенсі Паркінсон в кіносазі "Гаррі Поттер", і Купер Хефнер, спадкоємець Playboy, узаконили свої відносини.