Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео свого виступу на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", представивши пісню "Гей, секундочку!". Так, артистка вийшла на сцену у відвертому латексному боді і масивному капелюшку, запально танцюючи зі своєю підтанцьовкою в не менш яскравих вбраннях.

"Ей, секундочку [Вечір Прем'єр]. А як вам такий виступ? 🔥 Дивилися вчора? Запалили Палац «Україна» на повну 😉", - поділилася радістю Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Спасибі за виступ наживо !!!", "Дуже сподобалось", "Талант) До того ж красуня 🙂👍🏻❤️", "Це бомбезно👍👍", "Як завжди сууупер🔥🔥🔥", "Живий, запальний виступ!💐💐💐 А костюми, костюми які... рухи, ритм ..не просто прекрасно, а чудово!!!❤️", "Дуже крута пісня, а співачка взагалі бомба❤️❤️❤️", "Бомба💣голос суперський🔥🌟, хочеться відразу в танок".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.