Відома українська актриса Ольга Сумська активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами зі свого особистого і творчого життя. Цього разу зірка здивувала публіку зворушливими дитячими фото, на одному з яких вона позує зі своєю сестрою Наталею Сумською. Як видно, на знімках Оля позує на дитячому ранку, стоячи біля новорічної ялинки. На ній милий наряд сніжинки, волосся тут коротке і прикрашене величезним білим бантом. У підписі до фото Сумська розповіла про те, що костюм Сніжинки їй шили в театрі, і взагалі, це її улюблені дитячі фото.

"Улюблені фото з дитинства разом з сестрою Наталею! Запоріжжя, 70-ті роки. Костюм сніжинки шили в театрі ім. Щорса (тепер В. Магара)! Зберегла дотепер цей дивовижний костюм з натурального тюлю і батисту! Частенько грала лисичку в саду, а діда Мороза іноді грав навіть мій тато! От було щастя! Друзі, ви пам'ятаєте свої новорічні ранки в садах?", - написала актриса. А шанувальники почали ностальгувати в коментарях, згадуючи свої ранки.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.