Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, приміряючи досить кумедний образ до Нового року. Так, артистка позувала в золотому вбранні з відкритими плечима і грубоким декольте, доповнивши лук аксесуарами з перлів.

"Експериментую з образом для Новорічної ночі!!! Про які подарунки мрієте?", - запитала Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Ви тут дуже на маму свою схожі", "На свою матусю схожа стаєш😍", "Наташа , ти з хвоста зробила чубчик ?😆😆😆👏👍", "Дуже на маму схожа)", "Образ схожий на Клару Новікову😂👍🌹🌹🌹", "Корольова стає копією мами. Ті ж кривляння!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.