Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом модельєром, Анзором Бічоллою. Так, артистка позувала у відвертоіу міні-бікіні золотого кольору, прогулюючись по пляжу і засвітивши струнку фігуру, а також досить інтимні частини тіла.

"і нехай весь світ зачекає ...👻❤️
Хочу жити біля океану ....)", - поділилася думками Лобода. Фолловери не пройшли повз: "дуже худо! Треба їсти більше!❤️😢", "Фігура просто вогонь. Але мені здається, у часи Віагри груди булии більше. А зараз прям дюймовочка.💐", "Ну,як можна бути такою ідеальною 🤤🥴❤️", "ну незаконно ж бути такою ідеальною.. 🤯💔", "Жінка - мрія! 🔥😍🙌🏻", "Дивлюся свєта на твоє відео і розумію що треба менше жерти мені ...))", "Ідеальна👌👍😍", "Очаровашка!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.