Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка приміряла пікантний чорний купальник і масивний солом'яний капелюшок, ніжачись з коханим в басейні.

"Bali vibes 🌞💋", - лаконічно підписала Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи парочку компліментами: "Анечка❤️, ти така гарненька, мила, красуня❤️🔥👍", "Такі мімімі😻😻😻Дуже красиві💝💝😍😍", "Правду кажуть що під час шлюбу чоловік і дружина стають схожими один на одного, і ваша пара цьому явний доказ!!!!😍 Красиві💖", "Солодкість😻♥️", "Яка красуня !", "Чудова сімейка🖤🖤🖤", "Наймиліша пара💕💕💕Як же я вас люблю ❤️ ❤️ ❤️ ❤️", "Ви такі милі😻❤️ найкращі й улюблені☺️😘".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.