Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні і пікантну сукню в сіточку, влаштувавши відверту фотосесію посеред нічних джунглів.

"Tropical nights on Bali 😉 (Тропічні ночі на Балі)", - лаконічно підписала Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, засипали компліментами красуню і зіркові колеги: Надя Дорофєєва, Мішель Андраде і Катя Варнава: "Дуже!!!!", "Ааааааууууууууфффффь❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️оХОНЬ ❤️", "Ааа Королева😍😍💕🔗", "Ой тримайте мене😍😍😍😍😍🔥🔥", "Анююта❤️,ти шикарна🔥🔥🔥👍", "Богиня 💙💫✨", "Ну яка пантера!!!💣💣💣💣🔥🔥❤️😍😘", "Клеопатра💫🔥🔥🔥💥💥", "WOW😍😍😍 Це естетичний катарсис, не менше!💙💙💙".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.