Стало відомо, що у прем'єрному випуску "ЖВЛ" розкриють всю правду про зйомки інтимних сценах кінозірок. Актори розкажуть про те, чи легко зображувати романтику та як відомі люди борються зі стресом, коли їм доводиться цілуватися з незнайомцямою людиною.

Так, переможниця популярного шоу "Танці з зірками" та відома актриса Ксенія Мішина з іронією каже, що дуже "любить", коли в перший знімальний день відбувається постільна сцена.

Ведучі ЖВЛ

"Я ще навіть зі своїм партнером не знайома, ми вітаємося, лягаємо в ліжко і граємо в любов. А режисер каже: "Дайте мені більше пристрасті"", - розповіла вона.

Слід зазначити, що Мішина знімалася в 24 фільмах і серіалах. В половині з них актриса грала любов з різними чоловіками. Також вона зізналася в тому, що важко лише коли вперше граєш у сценах кохання, а далі - легше. В результаті, може стати навіть все одно, не виникає ніяких негативних емоцій. Єдине, на що досі не зважилася актриса –повністю оголитися перед камерами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наголошується, що в цьому випуску телеглядачі дізнаються про те, хто з голлівудських акторів перед сценами з поцілунками може з'їсти цибулю, як перед відвертою сценою в "Грі престолів" актор Джейсон Момоа намагався розслабити Емілію Кларк і чому навчилася Оля Полякова на зйомках фільму "Свінгери".

Нагадаємо, що у мережі з'явився офіційний трейлер відвертої комедії "Гола правда".

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеканал СТБ влаштував у Києві гучну презентацію свого нового сезону "Кріпосна".

Також "Знай.ua" писав, що в новому випуску "Один за всіх" ведучий Михайло Присяжнюк разом з командою експертів спробують розібратися в непростій сімейної історії.