Любителька епатажу і скандальних витівок Кім Кардашьян прославилася завдяки сімейному реаліті-шоу. Вона, як і її сестри, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. У Кім вже 160 мільйонів підписників, яких вона частенько радує новими фото.

Так, в цей раз зоряна красуня показала кілька кадрів з червоної доріжки оскарівської вечірки Vanity Fair. Як видно, на світський захід Кардашьян прийшла в розкішній світлій сукні складного фасону і незвичайної фактури, яка щільно обтягнуло всі вигини її соковитою фігури. На нових знімках Кімберлі з'явилася разом з чоловіком – відомим американським репером Каньє Вестом. Чоловік ніжно обіймає дружину і в якийсь момент ніжно цілує в скроню. У підписі до фото зірка розповіла про захід, на якому побувала, а фоловери тут же почали обговорювати публікацію, засипаючи пару компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.