Популярна голлівудська акторка і модель українського походження Ольга Куриленко, яка отримала широку популярність після виходу чергового фільму про Джеймса Бонда, часто радує шанувальників яскравими фото з життя в Instagram. У день святого Валентина зоряна красуня показала несподіваний інтимний кадр з чоловіком, мабуть, своїм партнером. Треба сказати, що раніше Ольга не часто показувала свого чоловіка, так що це фото викликало бурхливе обговорення.

На новому знімку закохана парочка відображена в басейні і під час пристрасного поцілунку. Видно, що Куриленко в роздільному рожевому купальнику, але її тіло розмите водою, а її чоловік у чорних трусах, хоча це теж приховано під водою. Волосся актриси зібране в недбалу зачіску і покрите сірою кепкою, вона пристрасно впилася в губи чоловіка, а він і не проти. У підписі до кадру Ольга написала: "Happy Valentines". А шанувальники почали активно обговорювати її новий знімок, засипаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.