Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує шанувальників яскравими моментами з життя, публікуючи фото в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала декілька фото з Німеччини, де зараз подорожує, на яких з'явилася в незвичайному і навіть аристократичному образі.

Як видно, Аліна відображена в красивому місці біля води, вона присіла на невеликий місток і насолоджується сонячними променями. На прогулянку зірка вийшла в чорній сукні, поверх якої накинула стильне картате пальто, на її шиї оксамитовий шарф, а на голові чорний беретик. Волосся красуні пишними кучерями виривається з-під головного убору, на її обличчі акуратний макіяж і модні окуляри. У підписі до фото Гросу залишила милий вірш, а фанати кинулися обговорювати і фото, і творчість Аліни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.