Маша Полякова – 14 річна донька співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Однак, чим далі, тим більше шанувальники помічають, що знімки дівчинки стають все більш дорослими. Днями Маша опублікувала у соцмережі інтригуюче фото, на якому позує не одна.

Як видно, знімок був зроблений на вулиці в Києві, біля відомого торгово-розважального центру. Маша стоїть і мило посміхається, на прогулянку вона вийшла яскравій об'ємній жовтій куртці, в якій буквально потопає. А поруч з нею, але поза кадром стоїть ще хтось і простягає їй білу троянду. Очевидно це бойфренд дівчини, і схоже саме він зробив це миле світле фото. У підписі до фото Маша написала: "А як ви провели День святого Валентина? Особисто я так, а хто тримає троянду не скажу". Треба сказати, що така публікація здорово здивувала шанувальників, і вони кинулися її обговорювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.