Популярна російська акторка Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила привітати чоловіка з днем народження милим фото в соцмережі.

Христина опублікувала рідкісне фото з чоловіком, яке сама і зняла. На знімку актриса пригортається до чоловіка і ніжно цілує його у щічку, водночас дивлячись у камеру. На ній бежеве пальто з чорними гудзиками, волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Гарік позує в чорному светрі, він дивиться в камеру і підставляє щоку для поцілунку. У підписі до фото Асмус написала: "З Днем народження, унікальний чоловік. Спасибі всесвіту за нашу зустріч. Я люблю тебе". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото, приєднуючись до привітань, деякі навіть зізнаються в любові.

Скріншот коментарів під постом

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.