Не секрет, що популярність української виконавиці Ірини Федишин пов'язують із грошима її брата-депутата Романа. Так, в ефірі одного з українських телеканалів Іра озвучила суму, яку забезпечений родич вклав у її кар'єрне просування.

Про це стало відомо завдяки відвертим зізнанням Ірини в рубриці "Кава з перцем".

Ірина Федишин, фото: bestmusic.com.ua
Ірина Федишин, фото: bestmusic.com.ua

За словами співачки, ніхто не вірить, що популярність прийшла до неї без допомоги брата.

"Ніхто не хоче в це вірити, що Іра Федишин своєю наполегливою працею, всі починають шукати підводні камені. Ага, значить, є брат, значить, брат вклав купу грошей, купу мільйонів, тому вона стала такою крутою. Рома мені троюрідний. У кожного є своя родина, всі дбають насамперед про своїх дітей", – каже Федишин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак Ірина зізналася, що брат все ж допоміг незначною сумою на початку її кар'єри.

"Це була дуже незначна сума. Не тисячі доларів. Не знаю, який ми писали спонсорський пакет, просили на перший сольний концерт. Десь 5-10 тисяч гривень, він був генеральним партнером", – розповіла артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ось таким повинен бути День Святого Валентина, відома співачка ніжно привітала коханого.

Як повідомляв Знай.uа відома українська співачка потрапила до нічної ДТП: "В цей момент...".

Знай.uа писав, у Харкові п'яний як чіп водій зніс натовп людей: страшна аварія "за схемою" Зайцевої потрапила на камеру.