Як відомо, знаменита українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль організувала дует з солісткою гурту The Hardkiss Юлією Саніною. Артистки виконали пісню під назвою "Вільна" до фільму "Віддана". Про зйомки досить відвертого відео розповіла Саніна в інтерв'ю програми "Світське життя", яке розмістили на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Саніна та Тіна Кароль, скріншот Instagram

Так, виконавиця відверто поділилася, як відреагував її чоловік на ніжності з Кароль у відеоролику.

"Ми спочатку так не поводилися відверто. Це почалося десь за годину до кінця зйомок, щоб ви розуміли. Там раз ручку поклала, два... А потім так сподобалося! А вони все стояли за кадром і кричали: "Давай, клас, давай більше, більше!". Весь менеджмент, Вал – мій чоловік. Їм сподобалося. Думаю, вони завелися більше, ніж ми", – поділилася Саніна.

Юлія Саніна, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль і Юлія Саніна зачарували українців неймовірним дуетом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль об'єдналася з популярною групою Tvorchi.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль змушена була скасувати свої концерти і перенести їх на інші дати з-за карантину і поширення коронавіруса.