Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу спекотне курортне фото, хоча і не зрозуміло, архівне воно чи свіже, а зроблене воно у сонячному Маямі.

На новій фотографії Світлана відображена, мабуть, на території готелю поряд з басейном і складеними шезлонгами. На прогулянку вона вийшла у зухвалому леопардовому платті, яке ледь прикриває інтимні частини тіла. Вбрання через вітерець зрадницьки оголило частину пружної попи співачки, але її це анітрохи не бентежить. Лобода стоїть боком до камери, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до світлини артистка написала: "Люблю село Маямі… Гадаєте до осені все заспокоїться? В тур по Америці махнемо?". Фанати бурхливо відреагували на таку публікацію зірки – користувачі активно обговорюють нове фото Лободи і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.